Havalimanında Sakal-I Şerif Coşkusu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Havalimanında Sakal-I Şerif Coşkusu

20.04.2012 16:36

ygamber efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif'i Atatürk Havalimanı Camii'nde yüzlerce havalimanı personeli tarafından gözyaşları içinde ziyaret edildi.

ygamber efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif'i Atatürk Havalimanı Camii'nde yüzlerce havalimanı personeli tarafından gözyaşları içinde ziyaret edildi. Sakal-ı Şerif'i öpmek isteyenler yüzünden ziyaret sırasında izdiham yaşandı.

Alemlere rahmet olarak gönderilen Sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammed (SAV)'i anmak için Atatürk Havalimanı Camii'nde Kutlu Doğum Haftası etkinliği düzenlendi. Cuma Namazı için gelen havalimanı personeli, Peygamber Efendimizin mübarek Sakal-ı Şerif'ini ziyaret ederken gözyaşlarına hakim olamadı. Bugüne kadar Sakal-ı Şerif'i hiç görmeyenlerse çok yakından bakarak Güllerin Efendisi'ne Salat-u Selam getirdi. Personelden bazıları Cuma namazı çıkışında Sakal-ı Şerif'i öpmek isteyince etkinlik alanında kısa

süreli izdiham yaşandı. Bazıları da aile efradına göstermek niyetiyle Sakal-ı Şerif'in fotoğrafını çekti.

Atatürk Havalimanı Camii İmam Hatibi Mustafa Coşkun, "Mevlana Hazretleri Mesnevisinde Resulullah'ın ayağının tozu olurum' diyor. Biz de bu anlayışla kutlu doğum haftası etkinliğimizi gerçekleştirdik. Allah bütün İslam Alemini gerçek manada Sevgili Peygamberimizi layık ümmet eylesin" dedi. Daha sonra namazdan çıkan cemaate gülsuyu, lokum ve gül ikram edildi.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Havalimanında Sakal-I Şerif Coşkusu - Son Dakika


Advertisement