Havza'da Engelliler Haftası Kermesi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Havza'da Engelliler Haftası Kermesi

16.05.2025 15:21

Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Okulu öğrencilerinin el işi ürünleri kermeste sergilendi.

Havza'da Engelliler Haftası kapsamında Havza Muzaffer Tahmaz Özel Eğitim Uygulama Okulu öğrencilerinin ürettiği el işi ürünlerin satıldığı kermes açıldı.

Kevser Camisi önünde kurulan kermeste, satışa sunulan ürünler, hem ziyaretçilerden büyük beğeni topladı hem de farkındalık oluşturdu.

Havza Kaymakamı Mustafa Ayvat, Havza Belediye Başkanı Murat İkiz ve İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Tekinasa da kermesi ziyaret ederek stantları gezdi ve alışveriş yaptı.

Okul Müdürü Erkan İyiliksever, kermesin sadece bir günlüğüne açık kaldığını belirterek şunları söyledi:

"Kermesimizde okulumuzun öğrencileri tarafından eğitim süreçlerinde ürettikleri el işi ürünler sergilenmekte. Satılan ürünlerden elde edilecek gelir yine özel eğitime muhtaç çocuklarımızın eğitimi ve yararına kullanılacak." dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Havza'da Engelliler Haftası Kermesi - Son Dakika


Advertisement