Hayrabolu'ya Yeni Pazar Yeri - Son Dakika
Güncel

Hayrabolu'ya Yeni Pazar Yeri

Hayrabolu\'ya Yeni Pazar Yeri

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ilçeye yeni pazar yeri yapılacağını bildirdi.

27.01.2017 10:59

Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, ilçeye yeni pazar yeri yapılacağını bildirdi.

Altayoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, yeni Pazar yeri projesinin yapım işi ihale işlemlerinin sonuna geldiklerini belirterek, firma yetkilileriyle sözleşme imzaladıklarını söyledi.

İlçenin vizyonunu değiştirecek projeleri halkla buluşturmanın mutluluğunu yaşadıklarını ifade eden Altayoğlu, şunları kaydetti:

"İlyas Mahallesi'ndeki sebze ve giysi pazarını sokak arasından kaldırıyoruz. Alpullu Caddesi'ne yeni pazar yerimizi yapacağız. Pazar yerinin yapımına en kısa zamanda başlamayı hedefliyoruz. Hayrabolu Belediyesi olarak halkımızın gereksinim duyduğu pazar yeri ihtiyacını karşılamak amacıyla açık ve kapalı yapılacak olan pazar yeri projemizi hayata geçireceğiz. Pazar yerimiz sadece pazar yerinden mevcut değil, üst katında lokanta, kafetarya, 2 bin metrekare açık düğün salonu, bin 300 metrekare kapalı düğün salonu dolayısıyla bir entegre tesis olarak Hayrabolu halkının hizmetine sunacağız. Aynı zamanda giyim ve sebze pazarı hizmet verecek. Hayrabolu halkına yakışan bir proje olacak."dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hayrabolu'ya Yeni Pazar Yeri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement