Hayvan Bakım Merkezi Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika
Güncel

Hayvan Bakım Merkezi Öğrencileri Ağırladı

Hayvan Bakım Merkezi Öğrencileri Ağırladı

Manisa Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi, Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencilerini ağırladı.

15.05.2012 01:37  Güncelleme: 01:35

Gençlik Haftası çerçevesinde gerçekleştirilen ziyarette, TEMA işbirliği ile fidan eken öğrenciler, hayvanlara da büyük ilgi gösterdi.

Gençlik Haftası nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyen Hasan Türek Anadolu Lisesi öğrencileri Manisa Belediyesi Hayvan Bakım ve Tedavi Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarette Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz ve Veteriner İşleri Müdürü Halil Erşahin'de yer alırken, ayrıca Hasan Türek Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni Nükhet Belge, Rehber Öğretmen Murat Aydoğdu ve Müzik Öğretmeni Tolga Gülbay'da katıldı.

Öğrencilerin ziyaretten büyük zevk aldıklarını ifade eden Hasan Türek Anadolu Lisesi İngilizce Öğretmeni ve Onur Kurulu Başkanı Nükhet Belge, "Ziyaretimizde TEMA işbirliği ile Hayvan Bakım Merkezi'nde küçük bir fidanlık oluşturduk.

Tedavi gören hayvanlarla yakından ilgilendik. Pati Çarşı'ya katkı amaçlı ikinci el eşya desteği verdik. Ayrıca okulumuz müzik grubu öğrencileri burada küçük bir konser vererek kendi aralarında eğlenme fırsatı da buldular. Öğrencilerimiz açısından verimli bir ziyaret oldu" dedi.

Öğrencilerimin Ziyaretlerine Önem Veriyoruz

Öğrencilerin bakım merkezine ziyaretlerine önem verdiklerini ifade eden Belediye Başkan Yardımcısı Hasan Eryılmaz ise, "Merkezimizde çok sayıda köpek ve kedi bulunuyor. Öğrencilerimizin burada kalan sahipsiz hayvanlara ilgi göstermeleri, hayvan bilincinin oluşması açısından bizi gelecek için umutlandırıyor. Öğrencilerimizin bu davranışı, insanlarımızın sahipsiz sokak hayvanlarına davranışlarını da gözden geçirmelerine neden olacaktır diye düşünüyoruz" diye konuştu.

Veteriner İşleri Müdürü Halil Erşahin'de Okul yönetimlerine çağrıda bulunarak, "Okullarımız istedikleri her zaman hayvan bakım merkezimizi ziyaret edebilirler. Öğrencilerimizi ve eğitimcilerimizi burada ağırlamaktan mutluluk duyarız" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hayvan Bakım Merkezi Öğrencileri Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement