Hem Eğlendirdiler Hem Duygulandırdılar - Son Dakika
Güncel

Hem Eğlendirdiler Hem Duygulandırdılar

Hem Eğlendirdiler Hem Duygulandırdılar

Tan Halk Oyunları ekibi, izleyicilere eğlenceli ve duygu dolu bir gece yaşattı.

18.06.2012 10:21

Kurtuluş Savaşı günlerini 8. Hasat Zamanı gösterisinde müzikal havasında Denizlililerle buluşturan Tan Halk Oyunları ekibi, izleyicilere eğlenceli ve duygu dolu bir gece yaşattı.

Gösteriye, Vali Yardımcısı İsmail Tezel, Belediye Başkanı Osman Zolan, İl Özel İdaresi Genel Sektreteri Adem oklu, Milli Eğitim Müdürü Sebahattin Akgül, Tan Grubu Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Tan, okul müdürleri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Salonu tamamen dolduran Denizlililer, 55 dansçının sahnelediği gösteriyi gözlerini kırpmadan izlediler.

Kurtuluş Savaşı günlerinde yaşananların müzikal olarak aktarıldığı gösterinin finali, izleyenlere duygu dolu anlar yaşattı. Gösteri için bir yıldır yoğun bir çalışma içinde olduklarını dile getiren Tan Halk Oyunları kurucusu Tevfik Tan, 8. Hasat Zamanı için 55 dansçı ve altı eğitmenle hazırlık yaptıklarını vurguladı. Tan, "Kurtuluş Savaşı bu ülkenin yaşadığı en gurur verici ama bir o kadar yürek dağlayıcı bir dönemi. Bizlerde bu dönemi müzikal şeklinde izleyici ile buluşturmaya çalıştık. Bu gösteride emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum" dedi.

Gösterinin bitiminin ardından protokole ve dans eğitmenlerine ödül verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hem Eğlendirdiler Hem Duygulandırdılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement