Heyecanlı Ve Kışkırtıcı Şovlarla Keyif Dolu Bir Gece - Son Dakika
Güncel

Heyecanlı Ve Kışkırtıcı Şovlarla Keyif Dolu Bir Gece

Heyecanlı Ve Kışkırtıcı Şovlarla Keyif Dolu Bir Gece

Dört yıldır Burlesque Fest ile dünyanın önde gelen sanatçılarını ağırlayan 360İstanbul, 22 Mayıs Cuma ve 23 Mayıs Cumartesi tarihlerinde yine nefesleri kesecek bir şova imza atacak.

18.05.2015 09:42  Güncelleme: 09:46

360istanbul'da 4. Uluslararası Burlesque Fest Şöleni başlıyor

360İstanbul'da, hafızalardan silinmeyecek bir festivalin perdesini aralayan, sanat ile eğlencenin birlikteliğiyle muhteşem bir gösteri sunan Burlesque Fest, kışkırtıcı şovlarıyla izleyicileri büyülerken bu yıl da misafirlerine harika bir gösteri sunmak için sahne alacak.

Müziği, tutkuyu ve kabareyi, abartılı ve alaycı bir biçimde dansla harmanlayan Burlesque Fest, benzersiz şovları, rengarenk kostümleri ve dans koreografileri ile izleyenlerin nefeslerini kesmeye hazırlanıyor.

Hafızalardan silinmeyecek bu gösteriyi dördüncü yılında da izleyiciler ile buluşturan 360İstanbul'un benzersiz atmosferinde bir yandan yemek yerken bir yandan da eğlencenin doruklarına çıkacaksınız.

Avrupa'nın en iyi Burlesque sanatçısı Vesper Julie, bu sene de 360İstanbul'da...

Her sene kadrosu daha da zenginleşen ve Burlesque'in efendisi San Fancisco'lu ünlü sanatçı Mandengo'nun koçluğunda hazırlanan, sanatla seksapelin teatral yorumundan oluşan şovlar, gece boyunca izleyenlerin aklını başından alacak.

Avrupa'nın en iyi Burlesque sanatçısı olarak kabul edilen Vesper Julie, Amerika ve Avrupa'da en iyi kulüplerinde sahne alan ses ve sahne sanatçısı Mandengo, Neo Burlesque'in süperstarı olarak kabul edilen Bijou Noir, Japonya, Kanada ve ABD'deki gösterileri ile dikkat çeken Scarlett Martini, Amerika'da, İngiltere'de ve İspanya'da yaşamış Alman tiyatro sanatçısı Lady Marmelade ve halkayla ve kumaşla sergilediği, yaratıcılıkta sınır tanımayan şovlara imza atan Irina, çarpıcı ve renkli koreografileriyle kolay kolay unutamayacağınız bir gece yaşatacaklar.

Gerçek dünyadan bir an için uzaklaşmak ve bu gece için özel hazırlanan menü ile Burlesque'in ihtişamlı gösterisinden keyif almak isterseniz, 22-23 Mayıs gecelerinde 360istanbul'da yerinizi ayırtmayı unutmayın!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Heyecanlı Ve Kışkırtıcı Şovlarla Keyif Dolu Bir Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement