Hırsızlık İçin İş Yerinin Duvarını Delerken Yakalandılar - Son Dakika
Son Dakika Logo

Hırsızlık İçin İş Yerinin Duvarını Delerken Yakalandılar

15.02.2017 15:06

Sungurlu ilçesinde hırsızlık yapmak için bir iş yerine girmeye çalışan 3 kişi, iş yerinin duvarını delerken suçüstü yakalandı.

Sungurlu ilçesinde hırsızlık yapmak için bir iş yerine girmeye çalışan 3 kişi, iş yerinin duvarını delerken suçüstü yakalandı.

Akçay Mahallesi'nde Fatih U'ya ait iş yerine giren Kubilay U, Sinan G. ve Mehmet A, dükkanın duvarında delik açarak bitişikteki Aziz K'ye ait iş yerine geçmek isterken İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerince yakalandı.

Gözaltına alınan şüphelilerden ikisinin üzerinden sahte kimlik çıktı, diğerinin ise çeşitli suçlardan arandığı belirlendi. Şüphelilerin ilçeye geldikleri araçta yapılan aramada ise çekiç, levye, keski, komando bıçağı, kar maskesi ve eldiven ele geçirildi.

Şüphelilerin, Aziz K'ye ait hırdavatçıda bulunan çelik kasadan hırsızlık yapmak istedikleri belirtildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hırsızlık İçin İş Yerinin Duvarını Delerken Yakalandılar - Son Dakika


Advertisement