Hollanda Prensesi Mabel Van Oranje, İstanbul'a Geliyor - Son Dakika
Güncel

Hollanda Prensesi Mabel Van Oranje, İstanbul'a Geliyor

Hollanda Prensesi Mabel Van Oranje, İstanbul\'a Geliyor

Prenses Mabel van Oranje ile Zimbabveli Dr. Tererai Trent, Sabancı Vakfının düzenleyeceği seminerde, erken yaşta evliliklerin önlenmesi ve eğitimde fırsat eşitliği konularında verdikleri mücadel...

04.12.2013 11:46

Hollanda Prensesi Mabel van Oranje, Tinogona Vakfı kurucusu Zimbabveli Dr. Tererai Trent ile Sabancı Vakfının düzenleyeceği seminere katılmak üzere İstanbul'a gelecek.

Sabancı Vakfından yapılan yazılı açıklamaya göre, vakfın 7. yılına giren filantropi seminerleri çerçevesinde, 12 Aralık'ta Sabancı Center'da düzenlenecek "İmkansızı Zorlamak" etkinliğinde, Prenses Mabel van Oranje ile Dr. Trent, erken yaşta evliliklerin önlenmesi ve eğitimde fırsat eşitliği konularında verdikleri mücadeleyi aktaracak.

Uluslararası Çocuk Gelinler Platformu (Girls Not Bredes) kurucusu ve başkanı olan Hollanda Prensesi, halen Avrupa Konseyi Dış İlişkiler kurucu üyeliği, Crisis Action yönetim kurulu üyeliği, Global Witness danışma kurulu üyeliği ve The Elders danışma meclisi üyeliği görevlerinde bulunuyor.

Prenses Mabel van Oranje, daha önce Balkanlar'da Barış için Avrupa Eylem Konseyi, Açık Toplum Vakfı ve "War Child" gibi birçok uluslararası sivil toplum kuruluşunda görev aldı.

Dr. Tererai Trent ise kurucusu olduğu Tinogona Vakfı ile Zimbabve'de, eğitimde fırsat eşitliğini sağlamak üzere çalışmalar yürütüyor. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hollanda Prensesi Mabel Van Oranje, İstanbul'a Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement