Avlu Dizisinden Ayrılan Hülya Şen Kimdir? - Son Dakika
Güncel

Avlu Dizisinden Ayrılan Hülya Şen Kimdir?

Avlu Dizisinden Ayrılan Hülya Şen Kimdir?

" Avlu" dizisindeki Naciye karakterini oynayan Hülya Şen, diziden ayrıldığını açıkladı. Açıklama sonrası vatandaşlar Hülya Şen'i merak etmeye başladı. Peki, Hülya Şen kimdir?

19.02.2019 09:59  Güncelleme: 10:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Avlu" dizisinde Naciye karakteri ile izleyenlerde iz bırakan Hülya Şen, dizinin kadrosundan ayrıldı. Teşekkür ettiği ayrılma haberi sonrası internet kullanıcıları Şen, hakkındakileri araştırmaya başladı. Peki, Hülya Şen kimdir? İşte, Hülya Şen hakkındaki bilgiler...

HÜLYA ŞEN KİMDİR?

Başarılı oyuncu Hülya Şen, Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümünden mezundur. İlk tiyatro oyununu ortaokula giderken gerçekleştirmiştir. Moliere'nin "Kibarlık Budalası" adlı oyunundaki Fransızca öğretmenini canlandıran Şen, oyunculuğa resmen ilk adımını o yıllarda atmıştır. Üniversitede, tiyatro Bölümünde okurken, özel izin ile Tekin Akmansoy'un başrolünde oynadığı filminde, usta oyuncu Akmansoy'un kızı rolüyle yer almıştır.

Avlu Dizisinden Ayrılan Hülya Şen Kimdir?

Oyunculuğun yanında film kostüm ekibiyle de çalışmaları olan başarılı oyuncunun, Görsel Sanatlardaki önceliği her zaman tiyatrodan yana olmuştur. Hülya Şen; günümüze kadar birçok TV ve sinema filmlerinde başrolde oynamış olup özellikle "Zerda ve Küçük Kadınlar" gibi uzun soluklu TV dizileriyle, izleyicilerin beğenisini kazanmıştır. Usta oyuncu; 2018 sezonunda yayınlanmaya başlanan "Avlu" dizisindeki performansıyla da adından bir hayli söz ettireceğe benziyor.

Son Dakika Güncel Avlu Dizisinden Ayrılan Hülya Şen Kimdir? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement