Huzurevi'nde el sanatları yaparak huzuru buluyor - - Son Dakika
Güncel

Huzurevi'nde el sanatları yaparak huzuru buluyor -

Huzurevi\'nde el sanatları yaparak huzuru buluyor -

Nazilli Haluk Alıcık Huzurevinde kalan 73 yaşındaki Tahsin Yüksel, huzuru el sanatı eserlerinde buldu.

05.01.2014 20:32

Nazilli Haluk Alıcık Huzurevinde kalan 73 yaşındaki Tahsin Yüksel, huzuru el sanatı eserlerinde buldu.

Yüksel, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Karacasu ilçesinde doğup yetiştiğini, eşi öldükten sonra huzurevine yerleştiğini belirtti.

El işçiliğine meraklı olduğunu ve buradaki zamanını ahşap oyma ve yapıştırma tarzında el sanatı ürünler yaparak geçirdiğini anlatan Yüksel, "Ben huzuru bu el işi eserlerini yaparak buluyorum. Huzur içerisinde eserlerimi meydana getirmeye çalışıyorum. Yaptığım eserlerimi de beni ve buraya ziyarete gelen yakınlarıma ve önemli ziyaretçilerimize hediye ediyorum. Hayatımdan çok memnunum.Yaptığım bu eserlerle burada huzur bularak yaşamımı sürdürmeye çalışıyorum" diye konuştu.

Yüksel, huzurevinden çok memnun olduğunu ve kendisine her türlü olanağın sağlandığını dile getirdi.

Nazilli Haluk Alıcık Huzurvi Müdürü Cengiz Ulus ise Tahsin Yüksel'in örnek tüm huzurevi sakinleri için örnek olduğunu ifade etti.

Huzurevi sakinlerinin boş vakitlerini en iyi şekilde değerlendirmesi için yönetim olarak her türlü desteği verdiklerini dile getiren Ulus, "Halk eğitim merkezimizde bizlere gerekli desteği veriyorlar. Önümüzdeki dönemlerde ebru sanatları ile ilgili kurslarımız başlayacak. Bizim amacımız burada kalan yaşlılarımızın boş vakitlerini değerlendirmelerini sağlamak ve yardımcı olmaktır" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Huzurevi'nde el sanatları yaparak huzuru buluyor - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement