Huzurevi Sakinlerinin Sinema Keyfi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Huzurevi Sakinlerinin Sinema Keyfi

Huzurevi Sakinlerinin Sinema Keyfi
22.03.2017 13:38

Niğde'de, yaşları 65 ila 75 arasında değişen huzurevi sakinleri, sinemada film izlemenin heyecanını yaşadı.

Niğde'de, yaşları 65 ila 75 arasında değişen huzurevi sakinleri, sinemada film izlemenin heyecanını yaşadı.

Bor Ahmet Kuddisi Huzurevi ve Rehabilitasyon Merkezi sakinlerinden bir grup,18-24 Mart Yaşlılar Haftası dolayısıyla bir sinemanın yaşlılar için ücretsiz film gösterimine katıldı.

Sinemaya gelen yaşlılar, görevlilerin yardımıyla salona yerleştirildi. Recep İvedik 5'i izleyen huzurevi sakinleri, eğlenceli dakikalar yaşadı.

Huzurevinde görevli beden eğitimi öğretmeni Gönül Çakır, gazetecilere yaptığı açıklamada, Yaşlılar Haftası dolayısıyla sinema etkinliği düzenlediklerini belirtti.

Huzurevi sakinlerinden 65 yaşındaki Ahmet Akoğlu ise "Etkinlik için sinemaya geldik. Ben Niğdeliyim ama ilk defa bu sinemadan içeri girmiş oluyorum. Sinemayı hep dışarıdan görüp geçiyorduk. Heyecanlıyız." diye konuştu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Huzurevi Sakinlerinin Sinema Keyfi - Son Dakika


Advertisement