İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Iğdır'da - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Iğdır'da

İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Iğdır\'da

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

04.03.2017 13:46

İçişleri Bakan Yardımcısı Sebahattin Öztürk, çeşitli temaslarda bulunmak üzere Iğdır'a geldi.

Ağrı'dan kara yoluyla, Ağrı Valisi Musa Işın ile birlikte gelen Öztürk, Iğdır Valiliği önünde Vali Ahmet Turgay Alpman ve protokol üyelerince karşılandı.

Iğdır Valiliğine geçen Öztürk, Valilik Şeref Defteri'ni imzaladıktan sonra Vali Alpman'ın makamında yaptığı açıklamada, farklı illeri ziyaret ederek çalışma yürüttüklerini söyledi.

2015 yılından sonra başlanılan yeni terörle mücadele sürecinde belirli bir aşama katedildiğini belirten Öztürk, "İnşallah bütün Türkiye'de bu yıl bu iş sona erer diye bütün tedbirleri buna göre aldık ve bu sonuca göre beklentilerimiz var. Yapmakta olduğumuz iş, durumumuzun tespiti, personel, araç, bina gibi ne eksiklerimiz var bunlarla ilgili tespit, illerimizin kendine özgü durumlarının tespiti, il bürokrasimizle, kaymakamlarla, jandarma komutanı, emniyet müdürüyle görüşerek değerlendirme raporu yapacağız ve sayın bakanımıza arz edeceğiz." diye konuştu.

Halk oylaması süreciyle ilgili toplantıların gerçekleştirileceğini anlatan Öztürk, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Tabi önümüzde bir de referandum var. Onunla ilgili alınacak güvenliği ve tedbirleri de görüşeceğiz. Sivil toplum kuruluşlarıyla da toplantımız olacak, bunu her ilde yapıyoruz. Kanaat önderleri, sivil toplum kuruluşlarının da düşüncelerini aldıktan sonra değerlendirmemizi ilgili makamlara, sayın bakanımıza arz edeceğiz. Iğdır bizim 10. vilayetimiz, inşallah bugün burada faaliyetlerimizi yürüteceğiz. Hem Iğdır'ı tanımış olacağız hem de durumu gözden geçireceğiz."

Vali Alpman, Öztürk'e Iğdır'da çekilen Ağrı dağı manzaralı bir tablo hediye etti.

Öztürk, Iğdır Valiliği ziyaretinin ardından, Vali Alpman, İl Jandarma Komutanı Kurmay Albay Kahraman Dikmen, İl Emniyet Müdürü Orhan Çevik, vali yardımcıları ve kaymakamlarla düzenlenen güvenlik toplantısına katılacak.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakan Yardımcısı Öztürk Iğdır'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement