İçişleri Bakanlığı İller İdaresi'nin Yeni Genel Müdürü Ali Fidan Oldu - Son Dakika
Güncel

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi'nin Yeni Genel Müdürü Ali Fidan Oldu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi\'nin Yeni Genel Müdürü Ali Fidan Oldu

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan oldu.

20.07.2013 10:00

İçişleri Bakanlığı İller İdaresi Genel Müdürü Ali Fidan oldu. Strateji Geliştirme Başkanlığına ise İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı İsmail Ustaoğlu getirildi.

Bazı Bakanlıklara ilişkin atama kararları Resim Gazete'nin bugünkü sayısında yayımlandı. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nın Çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, Osman Çakır atanırken, Sosyal Yardımlar Genel Müdür Yardımcılığına, Ümit Güner, Erzurum Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Abdullah Yurt, Erzincan Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Muhammer Doğan, Artvin Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Adem Karameşe, Bartın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğüne, Orhan Külekçi getirildi. Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanlığı Sanayi Genel Müdür Yardımcılığına Mustafa Yılmaz atanırken, Gençlik ve Spor Bakanlığı Proje ve Koordinasyon Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcılığına Şinasi Demirbaş'ın getirilmesine karar verildi. İçişleri Bakanlığı Strateji Geliştirme Başkanlığına İdari ve Mali İşler Dairesi Başkanı İsmail Ustaoğlu getirilirken, İller İdaresi Genel Müdürlüğüne İller İdaresi Genel Müdür Yardımcısı Ali Fidan I. Hukuk Müşavirliğine Hukuk Müşaviri Ahmet Saraç atandı. İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğüne Mahalli İdareler Genel Müdür Yardımcısı Ömer Doğanay'ın atanmasına karar verilirken, Göç İdaresi Genel Müdür Yardımcılığına Hukuk Müşaviri Birhan Uslu'nun getirilmesine karar verildi. Bazı illerin vali yardımcıları ile kaymakamlıklara da atama yapıldı.

-3 ASKERİ HAKİM ASKERİ YARGITAY ÜYESİ OLDU-

Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Mesut Alkan getirilirken, Giresun İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Necati Akkurt, Çanakkale İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, Şaban Karataş'ın atanmasına karar verildi. Kara Kuvvetleri Komutanlığı Askeri Savcılığı Yardımcı Askeri Savcılığı'ndan Hakim İlker Uçdu, Genelkurmay Adli Müşavirliği Hukuk İşleri Şube Müdürlüğü'nden Hakim Mehmet Şimşek, 3'üncü Ordu Komutanlığı Adli Müşavirliğinden, Hakim Arif Fikret Özev, Askeri Yargıtay Üyeliğine atandı. Sağlık Bakanlığı Müşavirliğine Fadime Sevgi Erdoğan'ın atanmasına karar verilirken, Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Müfettiş Yardımcıları Şahan Yalçın ve Hamit Kaçan, Sırrı Süleyman Koçak, Murat Şah, Selçuk Öz, Fırat Kopar, Harika Güneş Çelik, Serkan Yıldız, Barış Erdem Gürbüz, Ahmet Taş ve Ahmet Güvenmez müfettiş olarak atandı.

- Ankara

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel İçişleri Bakanlığı İller İdaresi'nin Yeni Genel Müdürü Ali Fidan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement