Iğdır'da Asfalt Çalışması Hızla Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Iğdır'da Asfalt Çalışması Hızla Devam Ediyor

Iğdır\'da Asfalt Çalışması Hızla Devam Ediyor

Iğdır Belediyesi tarafından asfaltlama ve Kilit Parke çalışmaları Topçular Mahallesinde devam ederken ikinci bir ekipler ise Atatürk Mahallesi Pulur yolunda asfalt dökmeye başladı.

09.08.2017 17:06

Asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Iğdır Belediye Başkanı Murat Yikit yaptığı konuşmada, "Çalışmalarımız son hızla devam etmektedir. Halkımıza layık olmak onların yaşamlarını kolaylaştırmak adına çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hemşerilerimiz için birçok alanda hizmet ürettik ve üretmeye de devam ediyoruz. Belediye Başkanlığının aralıksız devam eden asfalt çalışmalarının yanı sıra şehir genelinde kilitli parke, bordür yapım çalışmaları da devam ediyor. Mahallelerde yaptığımız asfaltlama çalışmalarına ara sokakları da dahil ederek bozuk yol kalmamasına özen gösteriyoruz.

Yapılan çalışmalar Iğdır'a daha çağdaş ve güzel bir görünüm kazandıracak. Hizmetlerimizi vatandaşların talepleri doğrultusunda yapmaktayız. Halkımızla birlikte onlardan aldığımız güçle daha birçok başarılı çalışmaya imza atacağız. Amacımız 2017 yılı içerisinde özellikle ara sokaklarda tahribata uğrayan yolların tamamına yakınını asfalt ve parke ile buluşturmak. Asfalt çalışmamız ile birlikte eş zamanlı olarak farklı noktalarda parke döşeme çalışmalarımızda devam etmektedir. 2017 yılı için 70bin ton asfalt yaklaşık 30 km yol, 190 bin mt2 parke yaklaşık 20 km yol yapmayı planlıyoruz. Şu an itibari ile Topçular ve Atatürk mahallesinin asfalt çalışması bitirdikten daha sonra Bağlar Mahallesine geçeceğiz." dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Iğdır'da Asfalt Çalışması Hızla Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement