İhvan Yetkililerinin Mal Varlıklarına El Konulması - Son Dakika
Güncel

İhvan Yetkililerinin Mal Varlıklarına El Konulması

İhvan Yetkililerinin Mal Varlıklarına El Konulması

İhvan Rehberlik Konseyi Başkanı Bedii'nin oğlu Bilal: "Doktor olarak çalıştığım Minya'daki devlet hastanesinden aldığım 50 dolar dışında bankada paramız yok"

06.06.2014 14:02
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mısır'da Müslüman Kardeşler Teşkilatı (İhvan) Rehberlik Konseyi Başkanı Muhammed Bedii'nin oğlu Bilal Muhammed Bedii, ailesinin mal varlıkları ile banka hesaplarına yönelik ihtiyati tedbir kararının "gülünç" olduğunu belirterek, "Doktor olarak çalıştığım Minya'daki devlet hastanesinden aldığım 50 dolar dışında bankada paramız yok" dedi.

AA muhabirine konuşan Bilal Muhammed Bedii, bakanlar kuruluna bağlı komite tarafından mal varlıklarına el konulmasına dair, "Doktor olarak çalıştığım Minya'daki devlet hastanesinden aldığım 50 dolar dışında bankada paramız yok" diye konuştu.

Mal varlıklarının ise annesinin arabası ve babasının İhvan'a yönelik saldırılarda yakılan Beni Suveyf'teki evlerinden ibaret olduğunu aktaran Bilal,  "Bankada 50 dolardan başka paramız yok. Ailemin geçimini de doktor maaşımla ben temin ediyorum" diye konuştu.

Kahire'deki Acil İşler Mahkemesi, Eylül 2013'te "Müslüman Kardeşler Teşkilatı'nın faaliyetlerinin yasaklanması, taşınır ve taşınmaz mal varlıklarına el konulması" yönünde hüküm vermiş, söz konusu kararla birçok İhvan yetkilisinin de mal varlıkları takibe alınmıştı. - Kahire

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İhvan Yetkililerinin Mal Varlıklarına El Konulması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement