İki Cinayete Müebbet İstemi - Son Dakika
Güncel

İki Cinayete Müebbet İstemi

İki Cinayete Müebbet İstemi

Adana'da aralarında husumet bulunan gruplar arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişinin öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması ile ilgili 1'i tutuklu 5 kişi hakkında müebbet ve 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.30 Haziran 2012 günü 19...

11.03.2013 12:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Adana'da aralarında husumet bulunan gruplar arasında çıkan silahlı çatışmada 2 kişinin öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması ile ilgili 1'i tutuklu 5 kişi hakkında müebbet ve 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açıldı.

30 Haziran 2012 günü 19 Mayıs Mahallesi'nde, daha önceden aralarında husumet bulunan Zorap Süleyman, Fırat Bora, Ahmet Nair, Murat Bora, Metin Sarı ve Süleyman S. arasında silahlı çatışma çıktı. Olayda Ahmet Nair ve Zorap Süleyman hayatını kaybederken, Cuvan Kurum yaralandı. Olaydan sonra kayıplara karışan Süleyman S. İzmir'de yakalanıp tutuklanırken, diğer şüpheliler ifadeleri alındıktan sonra tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Soruşturmayı tamamlayan savcı, 2 kişinin öldürülmesi, 1 kişinin de yaralanması olayı ile ilgili "kasten öldürme, yaralama ve ruhsatsız silah bulundurma" suçlarından 1'i tutuklu 5 kişi hakkında müebbet ve 5 yıla kadar hapis cezası istemiyle dava açtı.

Şüpheliler Adana 1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yargılanacak. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İki Cinayete Müebbet İstemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement