İkinci Kez Çaldıkları Kasa Boş Çıktı - Son Dakika
Güncel

İkinci Kez Çaldıkları Kasa Boş Çıktı

Mudanya Ömerbey Mahallesinde bulunan avukatlık bürosunun bir yıl arayla ikinci kez kasasını çaldılar.

26.09.2014 11:50  Güncelleme: 12:14

Avukatlık bürosundan yapılan ilk yapılan hırsızlıklarında kasa içinde 60 bin lira değerinde değerli eşya çalan hırsızlar, ikinci girişimlerinde içi boş kasayı götürdüler. Kasa hırsızları yaptıkları soygun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi.

Mudanya’nın Ömerbey Mahallesi’nde faaliyet gösteren Mehmet Fevzi Güneş’e ait avukatlık bürosunda yaklaşık bir yıl aradan sonra ikinci kez kasa hırsızlığı olayı yaşandı. Mudanya’nın adliye binasının yanında bulunan cadde üzerindeki bürodan gece saat 02.15 sıralarında meydana gelen olayda, avukatlık bürosundan kasa hırsızlığı yapan kişiler, güvenlik kameraları tarafından kaydedildi.

Büronun güvenlik kamerasına takılan hırsızların rahat tavırları dikkati çekti. Görüntülerde, kasayı yerinden çıkaran hırsızlardan birinin aracı kapının önüne getirmesi ardından diğerlerinin de kapıya yöneldiği gözlenirken, zanlıların yerde sürükleyerek kapıdan çıkardıkları kasayı araca yüklemeleri de anı anına kaydedildi.

Mudanya’nın merkezi bir yerinde, Hükümet binasını yakınında bu olayların yaşanmasını endişeyle karşıladığını ifade eden Avukat Mehmet Fevzi Güneş, bir yıl önce de yine aynı yöntemle bürosundan çelik kasanın çalındığını hatırlattı. Daha önceki olayda kasanın içinde 60 bin lira altın ve paranın varlığından söz eden Güneş, “Herhalde bu sefer de aynı şekilde para ümit ettiler ama boş kasayı götürdüler” dedi.

Olayla ilgili tahkikat sürüyor.

HAKKI OVATMAN

İkinci Kez Çaldıkları Kasa Boş Çıktı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İkinci Kez Çaldıkları Kasa Boş Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement