İletişim Yazılım Ailesi Bowling'te Stres Attı - Son Dakika
Güncel

İletişim Yazılım Ailesi Bowling'te Stres Attı

İletişim Yazılım Ailesi Bowling\'te Stres Attı

Carrefour Magic World Bowling Salonu'nda düzenledi. Çalışanların hem yarıştığı hem de yoğun iş temposundan uzaklaşarak eğlenceli saatler geçirdiği etkinlikte derece alan oyunculara ise kupa takdim edildi.

20.07.2016 15:36

1994 yılında Bursa'da kurulduğu günden bu yana Türkiye'nin her yerinde, işletmelere yönelik çözümler sunan İletişim Yazılım çalışanları bowling turnuvasında stres attı. Carrefour Magic World Bowling Salonu'nda düzenlenen turnuvada 5'er kişiden oluşan 4 takımın oyuncuları hem eğlendi hem de rekabetin hazzını yaşadı. Tatlı çekişmelerin yaşandığı final turunun ardından ilk üçe giren oyunculara ise kupa verildi.

Ailelerinde katılımıyla renkli görüntülere sahne olan turnuvada test uzmanı Erhan Oruç birinci olurken, proje yöneticilerinden Buket Geray ikinci oldu. Yazılım uzmanlarından Kağan Azar'ın ise üçüncü olduğu turnuvada derece alan oyunculara ödüllerini İletişim Yazılım Genel Müdürü Tuncer Hatunoğlu takdim etti.

Her ay düzenleyerek geleneksel hale getirdikleri turnuva ile çalışanların bir arada keyifli vakit geçirdiklerine dikkat çeken İletişim Yazılım Genel Müdür Yardımcısı Selçuk Şen, "İletişim Yazılım olarak kurum içi iletişimi değerlerimizden biri olarak görüyoruz. Çalışanlarımızın iş ortamı dışında da bir arada olmasını sağlayan bu tür etkinliklerle kurum içi iletişimimizi geliştirirken, bu gelişimin çözüm ortağı olduğumuz şirketlere de değer katacağına inanıyoruz." dedi. Dereceye giren ve ödül almaya hak kazanan çalışanları kutlayan Şen, katılım gösteren herkese de teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İletişim Yazılım Ailesi Bowling'te Stres Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement