İlk Şampiyon İyi Başladı - Son Dakika
Güncel

İlk Şampiyon İyi Başladı

İlk Şampiyon İyi Başladı

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'te ilk günün son maçını, kırmızı grupta Agnieszka Radwanska ile İstanbul'daki turnuvanın ilk şampiyonu Çek Petra Kvitova oynadı.

23.10.2013 15:37

TEB BNP Paribas WTA Championships İstanbul 2013'te ilk günün son maçını, kırmızı grupta Agnieszka Radwanska ile İstanbul'daki turnuvanın ilk şampiyonu Çek Petra Kvitova oynadı. 1 saat 24 dakika süren maçın galibi Kvitova oldu.

Çek raket maçı 6-4 ve 6-4'lük setlerle 2-0 kazandı.

Oyuncuların maç sonu açıklamaları ise:

Agnieszka Radwanska:

Petra bugün çok iyi servis attı. Sol elini gerçekten çok iyi kullanabiliyor. Bugünde sol eliyle harika servisler attı. Bugün iyi bir günündeydi ve iyi bir gününde onunla oynamak gerçekten zor. Buradaki zemin bence biraz yavaş ben daha hızlı zeminde oynamayı tercih ediyorum. Singapur'da maçlar arasında bir gün boş olacak. Bence bu, oyuncular açısından, özellikle turnuvanın sezon sonu olması göz önünde bulundurulduğunda oldukça iyi olacak. Serena karşısında yarın elimden geleni yapacağım, kaybedecek birşeyim yok.

Petra Kvitova:

İlk maçlar her zaman zordur sadece bu şampiyonada değil her turnuvada bu böyle. Maç öncesi açıkçası gergindim. Geçen sene burada ilk maçı kaybetmiştim ancak bu sene ilk maçı kazandığım için mutluyum. Bu gece servisler gerçekten bana büyük yardım etti özellikle maçın dönüm noktalarında. Günü oldukça geç bitirdim, yarın maçım olmayacak. Bundan dolayı mutluyum; yarın yine antrenman yapacağım ve öğleden sonra biraz dinlenerek bir sonraki güne hazırlanacağım.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İlk Şampiyon İyi Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement