İlköğretim Haftası - Son Dakika
Güncel

İlköğretim Haftası

İlköğretim Haftası

Merzifon ilçesinde, İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

22.09.2016 18:02

Merzifon ilçesinde, İlköğretim Haftası dolayısıyla tören düzenlendi.

Atatürk İlkokulunda düzenlenen tören, İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı. Kaymakam Ozan Balcı yaptığı konuşmada, eğitim öğretim yılının açılışı dolayısıyla öğretmen ve öğrencilerle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Dünyada meydana gelen gelişim ve değişime ayak uydurmanın yolunun eğitimden geçtiğini vurgulayan Balcı, şunları kaydetti:

"Merzifon'da verilen eğitim ülkemiz geneli ile kıyaslanacaksa ilçemiz ülkemiz standartlarının üzerinde bir eğitim kalitesine sahiptir. Bu başarı öğretmenlerimiz ve öğrencilerin başarısıdır. Meslek gruplarının içinde en fedakar meslek grubu öğretmenlerimizdir. Bizim devlet ve millet olarak eğitim camiasından beklediğimiz kendi toplumuna yabancı olmayan milli ve manevi değerlerine bağlı, dünyayı algılayan ve anlayan eleştirel kapasiteye sahip aklını kullanma cesaretine sahip bireyler yetiştirmektir."

Şiirlerin okunması ve halk oyunları gösterileri ile sona eren törene, İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Yozgat, kurum müdürleri, öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İlköğretim Haftası - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement