İnegöl Belediyesi'ne Murat Gültekin de Talip - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesi'ne Murat Gültekin de Talip

İnegöl Belediyesi\'ne Murat Gültekin de Talip

Bursa'nın İnegöl ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adaylığına İl Genel Meclisi Başkan Vekili Murat Gültekin de başvurdu.

01.11.2013 18:15

Bursa'nın İnegöl ilçesinde AK Parti'den belediye başkan aday adaylığına İl Genel Meclisi Başkan Vekili Murat Gültekin de başvurdu.

Başvuru dosyasını İlçe Başkanı Bülent Temelli'ye veren Murat Gültekin, Bakan Faruk Çelik'in desteği ile aday olduğu şeklindeki söylentileri değerlendirerek, "Bakanımızla anılmak benim için bir şereftir. Fakat bizim sayın bakanla sadece siyaseten değil, babadan gelen dostluğumuz, ailece yıllardır beraberliğimiz var. Ben bugün buraya müracaat için gelirken teşkilattaki arkadaşlarımın hiçbirini davet etmedim. Ben gelmek isteyen arkadaşlarımıza da zaten burası bizim yuvamız dedim" dedi.

Siyasetin bir iddia ve cesaret işi olduğunu belirten Temelli ise, "İl Genel Meclisi Başkanvekili Murat Gültekin arkadaşımızın 2014 mahalli seçimlerinde belediye başkan aday adaylığı müracaat dosyasını teslim aldık. Murat Gültekin, 4,5 senede yaptığı hizmetlerin altına attığı imzalarla, özellikle köylerimize bir çivi nasıl daha fazla çakarım gayreti içinde olan bir arkadaşımız olarak hatırlanacak. Siyaset bir iddia ve cesaret işidir. Bu cesareti her zaman gösterebilmiş bir arkadaşımızdır. Hayırlısı olur inşallah" dedi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesi'ne Murat Gültekin de Talip - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement