İnegöl Belediyesporun Yeni Başkanı Adem Tayyar - Son Dakika
Güncel

İnegöl Belediyesporun Yeni Başkanı Adem Tayyar

İnegöl Belediyesporun Yeni Başkanı Adem Tayyar

İnegöl Belediyespor Kulübünün 2. Olağan Genel Kurulunda gerçekleştirildi.

08.05.2012 09:50

Tek liste ile gidilen seçimlerde Kulüp Başkanlığına kulübün 2. Başkanı Adem Tayyar getirilirken, 2 yıl Belediyespor Kulübünün Başkanlığını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş ise kulübün Onursal Başkanı oldu.

Yönetim Kurulu ve Denetleme Kurulu raporları ile gelir gider cetvelinin okunup ayrı ayrı ibra edilmesinin ardından genel kurulun açılış konuşmasını yapan Belediye Başkanı Alinur Aktaş, 2010 yılında kurulan İnegöl Belediyespor Kulübünün bünyesinde 7 branşta 600 sporcunun bulunduğunu ifade ederek, Belediyespor Kulübünün 3 yılda önemli başarılara imza attığını söyledi.

İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanlığına seçilen Adem Tayyar ise, Belediyespor Kulübünün kurulmasını sağlayan ve kuruluşundan bu güne kadar geçen süreçte hizmetlerde bulunan yönetici, antrenör, sporcu ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

İnegöl Belediyespor kulübü olarak amaçlarının sağlıklı bir nesle ön ayak olmak olduğunu ifade eden, Tayyar, "Gençlerimizin, sporcularımızın kültürel gelişimine katkı sağlayacağız. Kültürel, sosyal ve ruhsal anlamda sağlıklı gelişen bir nesil yetiştirmeyi hedefliyoruz. 200 bin nüfuslu İnegöl halkı, İnegöl Belediyespor Kulübünün hedefindedir. Birlikte yola çıktığımız, maddi manevi desteklerini esirgemeyen yönetim kurulu üyelerimize teşekkür ediyorum" diye konuştu.

İnegöl Belediyespor Kulübü Başkanı Adem Tayyar yönetimindeki Yönetim Kurulu Asil üyeliklerine Ahmet Bayhan, Asım Bayram, Ebru Bayram, Hüseyin Orhan, Hüseyin Kurt, Nuhi Solak, İsmail Tarık Şimşek, İrfan Balaçiçek, Rıdvan Kocaağa, Şakir Furkan Baştürk, Zeynep Aksu, Denetleme Kurulu Asil Üyeliklerine ise Fehmi Doğan, Mahmut Yeşilyaprak ve Yasef Çiftçi seçildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl Belediyesporun Yeni Başkanı Adem Tayyar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement