İnegöl Emniyetinin Yeni Binası Türkiye'ye Örnek Olacak - Son Dakika
Güncel

İnegöl Emniyetinin Yeni Binası Türkiye'ye Örnek Olacak

İnegöl Emniyetinin Yeni Binası Türkiye\'ye Örnek Olacak

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne yapılacak yeni binanın bütün Türkiye'ye örnek olacağı bildirildi.

10.10.2013 12:03

İnegöl Emniyet Müdürlüğü'ne yapılacak yeni binanın bütün Türkiye'ye örnek olacağı bildirildi.

Bursa İl Emniyet Müdürü Ali Osman Kahya, bu projenin Türkiye genelinde yapılacak emniyet binalarına emsal teşkil etmesi için Emniyet Genel Müdürlüğü'ne başvuruda bulanacağını kaydetti. Kahya, "Polisin başarısının yolu iyi binalardan geçiyor. Personel ne kadar becerikli olursa olsun, çalışma mekanları ve kullandığı araç gereçler güzel olmazsa performans düşüyor. İstediğimiz performansı yakalayamıyoruz. Bunun için fiziki mekanların güzelleştirilmesini kendimizi hedef koyduk. Bursa'da da aynı şeyi yapıyoruz. Şu anda 15 binamızı projelendirdik. Bunların bir kısmı temel atma, bir kısmı avam projesi safhasında" dedi.

Ayrıca Bursa genelinde emniyet araçlarının yenilenmesi için bir kampanya başlattıklarını ifade eden Kahya, "Kampanyadaki hedef 300 araçtı. Bursa'nın plakası 16 olunca, 316 olsun istedik. 4 aydan beri arkadaşlarımız kampanyaya devam ediyor. Birinci sırada fiziki mekanlar, ikinci sırada araç gereç, üçüncü sırada ise personelin beceri ve vasfı başarımızı artıracaktır. O açıdan ben fiziki mekanlarımızı çok önemsiyorum" diye konuştu.

İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası için hazırlanan projeyi yaygınlaştırmak istediklerinin altını çizen Kahya, "İlk defa emniyetin iki girişi olacak. Bir taraftan normal rutin işler yapılacak, bir taraftan suçlu olan kişilerin karşılaşmaması için ayrı ayrı kapılardan girişler olacak. Bunun 'tip' proje olacağını düşünüyoruz. Diğer ilçe ve illerde özellikle bu projenin uygulanması için sizden müsaade istiyoruz. Ben bunu genel müdürlüğe teklif edeceğim. Devletin soğuk yüzünü göstermeyen sıcak bir bina olacak" dedi.

Yüksek Mimar Mühendis Dursun Öztürkoğlu ise, "Bu projenin yaygın hale gelmesi bizim için bir onurdur. Gerekli izni veririz, yeter ki memlekete hizmet olsun. Projenin onaylanması halinde ruhsatını alacağız" ifadelerini kullandı.

Konuşmaların ardından yeni İnegöl Emniyet Müdürlüğü binası projesinde büyük emekleri olan mimar ve mühendisler ile polis memurları ödüllendirildi. - BURSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İnegöl Emniyetinin Yeni Binası Türkiye'ye Örnek Olacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement