İnegöl İtfaiyesinin Yangın Eğitimleri Sürüyor - Son Dakika
Güncel

İnegöl İtfaiyesinin Yangın Eğitimleri Sürüyor

İnegöl İtfaiyesinin Yangın Eğitimleri Sürüyor

Çevresinin en başarılı itfaiye teşkilatı olan İnegöl İtfaiye teşkilatı; gelen talepler doğrultusunda ilçedeki çeşitli kurumlara yangın eğitimlerini sürdürüyor.

23.04.2013 11:42

Yangın eğitimlerinin en sonuncusu, Ticaret Sanayi Odası İlköğretim Okulu'nda önceki gün gerçekleştirildi.

İnegöl Belediyesi İtfaiye Ekipleri; rutin yangın eğitimlerinin yanında şehirdeki kurum ve kuruluşlara yönelik eğitim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Ticaret Sanayi Odası İlk ve Ortaokulunda gerçekleştirilen eğitimle ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Yusuf Şen; deprem, yangın, su baskınları gibi doğa olaylarının insanoğlunun her zaman başına gelebileceğini vurgulayarak bunlardan en sık rastlanılanının yangın olduğunu söyledi.

Şen; "Afet olaylarında yaşanan can ve mal kayıplarını en aza indirmek konusunda İnegöl İtfaiyesi her zaman hazır ve tetiktedir. Biz biliyoruz ki; yangın ne kadar büyük olursa olsun, küçük bir kıvılcımdan çıkar. Bu kıvılcımın çıkmasını başından önleyebilirsek büyük bir afetin de önüne geçmiş oluruz. Bundan dolayı İtfaiye Müdürlüğü olarak çeşitli kurum ve kuruluşlar ile okullarda eğitimler veriyoruz. Bu şekilde hem kendi personelimizi aktif tutuyor, hem de afet olaylarına karşı ilçe halkımızı ve öğrencilerimizi bilinçlendiriyoruz" dedi.

Ticaret ve Sanayi Odası İlköğretim Okul Müdürü Nazım Adal ise konuşmasında; itfaiye ve yangın eğitimlerini önemsediklerini ve bu yüzden İnegöl Belediyesi İtfaiye Müdürlüğünden eğitim talebinde bulunduklarını ifade edere İtfaiye çalışanlarına ve Belediye yönetimine teşekkür etti.

Okulun çok amaçlı salonunda verilen eğitimin ardından, okul bahçesinde tüm öğrencilere küçük bir yangın söndürme tatbikatı yapıldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnegöl İtfaiyesinin Yangın Eğitimleri Sürüyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement