İnşaat Mühendisleri Bowling'te Yarıştı… - Son Dakika
Güncel

İnşaat Mühendisleri Bowling'te Yarıştı…

İnşaat Mühendisleri Bowling\'te Yarıştı…

İnşaat Mühendisleri Odası Bursa Şube'nin bu yıl 14'üncüsünü düzenlediği bowling turnuvasının kazananı CA Proje Mühendislik takımı oldu.

27.04.2018 16:27  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İZOMET sponsorluğunda Anatolium Rainbowl Bowling'te düzenlenen turnuvaya 24 takım katıldı. Dostluk içerisinde geçen turnuva, çekişmeli ve heyecanlı müsabakalara sahne oldu.

Kıyasıya bir mücadelenin yaşandığı turnuvada birinciliği CA Proje Mühendislik takımı elde ederken, İZOMET ikinci, Börü takımı ise 3. oldu. Dereceye giren takımlara ödülleri, İMO Bursa Şube Yönetim Kurulu üyeleri tarafından verildi. Başkan Albayrak, ayrıca turnuvada kadın ve erkek kategorilerinde en fazla skor yapan oyunculara da madalyalarını takdim etti.

Ödül töreninde konuşan İMO Bursa Şube Başkanı Mehmet Albayrak turnuvaya katılan ve centilmence yarışan tüm takımlara teşekkür etti. Keyifli organizasyonlarla güzel bir birliktelik örneği sergilediklerini ifade eden Albayrak, mesleki anlamda yapılan etkinliklerin yanında böyle sosyal etkinliklerle de İMO ailesini bir araya getireceklerini sözlerine ekledi.

Gece sonunda turnuvanın sponsoru İZOMET firması sahibi Cengiz Eker'e teşekkür plaketi Başkan Albayrak tarafından verildi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel İnşaat Mühendisleri Bowling'te Yarıştı… - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement