Adana'da İntihar Etmek İsteyen Kadını Polis Kurtardı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Adana'da İntihar Etmek İsteyen Kadını Polis Kurtardı

Adana\'da İntihar Etmek İsteyen Kadını Polis Kurtardı
05.03.2014 15:47  Güncelleme: 16:34

Adana'da İntihar etmek için köprüye çıkan bir kadını, polis memuru kıyafetinden yakalayarak kurtardı.

Adana'da İntihar edeceğini söyleyerek köprüden alt geçide atlamak isteyen kadını bir polisin memuru kıyafetinden yakalayarak, asılı kaldığı yerden bir vatandaşın yardımıyla yukarı çekildi.

KORKULUKLARDAN TUTUNARAK ATLAMAK İSTEDİ

Alınan bilgiye göre, merkez Yüreğir ilçesi Atakent Mahallesi'nde oturan ve psikolojik rahatsızlığı olduğu iddia edilen Serap Ç. (42), D-400 karayolundaki Müze Köprülü Kavşağı'nda korkuluklara tutunarak, alt geçide atlamak istedi.

VATANDAŞLAR VE POLİS KADINI İKLNA ETMEYE ÇALIŞTI

Vatandaşlar ve olay yerine gelen polis ekipleri, kadını ikna etmeye çalıştı.

BİR POLİS AŞAĞI SARKAN KADINI TUTARAK YUKARU ÇIKARDI

Bir polis, yanına yaklaştığı kadını kıyafetinden tuttu. Bu sırada aşağı sarkan kadını, korkulukların dışına çıkan bir vatandaş tuttu. Separ Ç, yukarı çekilerek kurtarıldı. Olanları izleyen vatandaşlar, kadının kurtarılmasını alkışladı.

Polis aracına bindirilen kadın, "Beni değil, kocamı götürün" dedi.

Serap Ç'nin, 4. kez intihar girişiminde bulunduğu öğrenildi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Adana'da İntihar Etmek İsteyen Kadını Polis Kurtardı - Son Dakika


Advertisement