İşhanına Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika
Son Dakika Logo
Güncel

İşhanına Kaçak Sigara Operasyonu

İşhanına Kaçak Sigara Operasyonu
30.01.2012 11:28

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekiplerinin, Fatih'te yaptığı operasyonlarda 183 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Eminönü'nde bir işhanına düzenlenen operasyonda 19 işyerinde 183 bin paket kaçak sigara ele geçirildi

İstanbul Mali Suçlarla Mücadele ekiplerinin, Fatih'te yaptığı operasyonlarda 183 bin paket kaçak sigara ele geçirildi.

Kameralara an be an yansıyan görüntülerde, gizli bölmelere saklanan sigaralar, polisin dikkatli çalışmalarıyla ele geçirildi.

19 ayrı işyerine yapılan baskında 27 kişi gözaltına alındı.

Fatih'teki bir işhanında kaçak sigara satıldığı bilgisiyle çalışma yapan Mali Suçlarla Mücalede ekipleri, operasyon yapmak için geçtiğimiz cuma günü start verdi. Çok sayıda polisle gerçekleşen operasyon polis kamerasına yansıdı. Şüphelileri kaçırmamak için koşarak hana

giren polis, hızlıca dükkanları bastı. Ahşap kaplı bir dükkanda arama yapan polis ilk etapta içeride bir şey bulamadı. Ancak 2 polisin dikkati ahşap duvarın ardındaki sigaraya ulaşılmasını sağladı. Farklı iş yerlerinde de gizli bölmeleri didik didik arayan polis 183 bin 774 paket kaçak sigara ele geçirdi. Sigaranın yanı sıra bin 287 paket puro, 950 paket pipo tütünü ve 5 paket nargile tütünü bulundu. Bunun üzerine 27 kişi şüpheli olarak gözaltına alınıp İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü.

Yapılan sorgulamada zanlıların başta Gürcistan olmak üzere yurtdışından getirdikleri kaçak sigara ve tütünleri kendilerine ait dükkanlarda saklayıp düşük fiyata piyasaya sürdüğü belirlendi. Emniyette işlemleri tamamlanan 27 şüpheli sevk edildikleri İstanbul Adliyesi'nde tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İşhanına Kaçak Sigara Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement