Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bölge sakinlerine teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir gayret gösterdiklerini ve çalışmaların tamamlanmasından sonra İsmetpaşa Caddesi'nin Malatya'nın en güzel caddelerinden biri haline geleceğini söyledi.
Malatya Belediyesi değişim, dönüşüm, yenileme projesi kapsamında İsmetpaşa Caddesi üzerinde sürdürülen alt yapı ve kaldırım düzenleme çalışmalarının bitme aşamasına getirilmesinin hemen ardından, asfaltlama çalışmalarına başlandı.
İSMETPAŞA CADDESİ ÜZERİNDE ÖNCELİKLE ALT YAPI YENİLENDİ.
Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, ilimizin önemli caddelerinden biri olan ve Malatya'yı Yeşilyurt ile Gündüzbey'e bağlayan İsmetpaşa Caddesi'nde Malatya Belediyesi tarafından sürdürülen alt yapı çalışmalarının tamamlanması, ardından da kaldırım çalışmalarının bitme aşamasına getirilmesinden sonra asfalt çalışmalarına başlandığı ve çalışmaların yoğun bir şekilde sürdürüldüğü bildirildi.
Yapılan açıklamada, Malatya Belediyesi tarafından İsmetpaşa Caddesi üzerinde öncelikle eski 700'lük içmesuyu ana isale hattı yerine 700'lük yeni çelik boru döşendiği ve abone bağlantılarının tamamlandığı belirtilerek, cadde üzerinde kanalizasyon hattının yenilenerek abone bağlantılarının yapıldığı, ayrıca yağmursuyu drenaj hattının döşendiği bildirildi.
ASFALTLAMA ÇALIŞMALARI YOĞUN BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR.
Açıklamada, cadde üzerindeki alt yapı çalışmalarının ardından üst yapı çalışmalarına başlayarak bitme aşamasına getiren Malatya Belediyesi'nin, trafik akışı bakımından büyük bir öneme sahip olan İsmetpaşa Caddesi'ni bir an önce trafiğe açmak için asfaltlama çalışmalarına da başladığı ve çalışmaları yoğun bir şekilde sürdürdüğü ifade edildi.
Asfaltlama çalışmaları kapsamında yol güzergahı önce freze ile düzeltilerek tesviyesi veriliyor, ardından da finişer ile asfalt serimi yapılıyor. Cadde boyunca toplam 20.000 m2 civarında asfalt serimi yapılacak.
BAŞKAN ÇAKIR'DAN BÖLGE SAKİNLERİNE TEŞEKKÜR.
Öte yandan sürdürülen düzenleme çalışmaları sırasında, gösterdikleri duyarlılıktan dolayı bölge sakinlerine teşekkür ettiğini belirten Belediye Başkanı Ahmet Çakır, çalışmaların en kısa süre içerisinde tamamlanması için yoğun bir gayret gösterdiklerini ve çalışmaların tamamlanmasından sonra İsmetpaşa Caddesi'nin Malatya'nın en güzel caddelerinden biri haline geleceğini söyledi.
Son Dakika › Güncel › İsmetpaşa Caddesi'nin Asfaltına Başlandı - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.