Isparta gündem haberleri: Isparta'da cep telefonu gasp eden 4 şüpheli Afyonkarahisar'da yakalandı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Isparta gündem haberleri: Isparta'da cep telefonu gasp eden 4 şüpheli Afyonkarahisar'da yakalandı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Isparta gündem haberleri: Isparta\'da cep telefonu gasp eden 4 şüpheli Afyonkarahisar\'da yakalandı
 Güncelleme: 

Isparta gelişmesine göre Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde bir kişinin cep telefonu gasp ettikleri iddia edilen 4 şüpheli, Afyonkarahisar'da yakalandı.

Isparta'nın Keçiborlu ilçesinde bir kişinin cep telefonu gasp ettikleri iddia edilen 4 şüpheli, Afyonkarahisar'da yakalandı.

Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, Keçiborlu'da bir kişinin bıçak zoruyla cep telefonunu gasp eden 4 kişinin, ticari taksiyle Afyonkarahisar'a doğru geldiği bilgisi üzerine çalışma başlattı.

Ekipler, yaptıkları araştırma sonucu 4 şüpheliyi, kentteki adreslerinde gözaltına aldı.

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen şüphelilerden biri, çıkarıldıkları sulh ceza hakimliğince salıverildi, 3'ü ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Kaynak: AA