Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulundu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulundu

Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulundu
27.09.2023 14:38

Isparta Müftülüğü, Vali Camisi'nde ayakkabıyla camiye giren ve imam hatibe anlaşılamayan şeyler söyleyen kişi hakkında suç duyurusunda bulundu. Olayın ardından Isparta Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından inceleme ve soruşturma başlatıldı.

Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulunulduğunu bildirdi.

Müftülükten yapılan açıklamada, olayın kentteki Vali Camisi'nde geçen hafta akşam namazı sırasında meydana geldiği belirtildi.

Açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Bir kişi ayakkabı ile cami içerisine girmiş ve namaz kılan cami görevlisinin yanına yaklaşarak imam hatibe ne dediği tam anlaşılamayan bazı şeyler söylemesi üzerine, cami görevlisi tarafından gereken ikaz ve uyarı yapılmıştır. Olay ile ilgili olarak Isparta Cumhuriyet Başsavcılığına suç duyurusunda bulunulmuş olup ayrıca konu hakkında gerekli inceleme ve soruşturma başlatılmıştır."

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Isparta Müftülüğü, camiye ayakkabıyla giren kişi hakkında suç duyurusunda bulundu - Son Dakika


Advertisement