İsrail Bayrağının Yakıldığı Eylemde Gerginlik - Son Dakika
Güncel

İsrail Bayrağının Yakıldığı Eylemde Gerginlik

İsrail Bayrağının Yakıldığı Eylemde Gerginlik

Sakarya’da, Anadolu Gençlik Derneği tarafından İsrail’e tepki eyleminde gerginlik yaşandı.

18.07.2014 17:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sakarya'da, Anadolu Gençlik Derneği tarafından İsrail'e tepki eyleminde gerginlik yaşandı. Kısa süreli tartışmanın yaşandığı eylemin sonunda İsrail bayrağı yakıldı.

İsrail'in Gazze'ye dün akşam saatlerinde başlatmış olduğu kara harekatını ve yapılan saldırıları kınamak için cuma namazı çıkışında Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Sakarya Şubesi tarafından açıklama yapıldı. Açıklama yapıldığı sırada, iki kişi açıklamanın amacından saptırıldığını iddia ederek, tepki gösterince kısa süreli gerginlik yaşandı. Açıklamaya tepki gösteren iki kişi Sakarya Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğü ekiplerince açıklama yapılan yerden uzaklaştırıldı.

AGD Sakarya Şube Başkan Yardımcısı Muhittin Öztopaloğlu tarafından yapılan açıklamada şöyle dedi: "Siyonist terör örgütü İsrail gece yarısı sekiz bin kişilik orduyla kara, deniz ve havadan Gazze'ye saldırarak yeni bir katliam sürecine başladı. İsrailli caniler sürüsü önce havadan bombardımanla akabinde çok sayıda zırhlı aracın ve tankın kara harekatı ile yerle bir edilen sivil yerleşim bölgelerinde ilerlemeye çalışıyor. Uçaklarının, tanklarının, zırhlı araçları ve sekiz bin kişilik caniler sürüsünün başarısından endişe içinde olan siyonist terör örgütü İsrail ayrıca on sekiz bin yedek caniyi de göreve yani katliama ortak olmaya çağırdı. Aklı başında olan herkes biliyor ki, Birleşmiş Milletler, ABD ve Avrupa Birliği, siyonist terör örgütü İsrail'in varlığını teminat altına almak için vardır. Siyonist terör örgütü İsrail'in tüm birimleriyle, tüm yetkilileriyle pılını pırtını toplayıp Türkiye topraklarını terk etmesini istiyoruz."

Terör örgütü İsrail'in Ankara'dan kovulmadan Filistin'deki işgale son vermeyeceğinin de belirtildiği açıklamada şöyle denildi: "Terör örgütü İsrail İstanbul'dan kovulmadan Filistin'deki işgale son vermeyecektir. Terör devleti İsrail ile ilişkilerini sürdüren her ülke bu katliamdan sorumludur. 1948'den beri yetmiş yıldır, hatta 1917'den beri yüz yıldır ABD'nin, İngiltere başta olmak üzere Avrupa'nın desteği ile bilumum kitle imha silahlarının desteği ile Müslümanlara saldıran terörist İsrail bir türlü hedefine ulaşamamıştır. Bu hedefe ulaşması da asla mümkün olmayacaktır. Allah'ın izniyle Siyonist terör örgütü geldiği gemilerle ardına bakmadan bu mübarek toprakları terk edecektir. Şehitlerimize selam olsun. Hamas'a ve mücahitlerimize selam olsun. Zafer inananlarındır ve zafer yakındır."

Açıklamanın sonunda İsrail bayrağı yakıldı, sloganlar atıldı. - SAKARYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İsrail Bayrağının Yakıldığı Eylemde Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement