İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA MAKAS ATTIĞI ÖNE SÜRÜLEN OTOMOBİL ÖNCE YAYAYA SONRA ARAÇLARA ÇARPTI - Son Dakika
Güncel

İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA MAKAS ATTIĞI ÖNE SÜRÜLEN OTOMOBİL ÖNCE YAYAYA SONRA ARAÇLARA ÇARPTI

BEYOĞLU'nda sürücüsünün makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan Murat Yazıcı'ya ardından park halindeki iki otomobile çarptı.

03.04.2023 09:02  Güncelleme: 09:28

BEYOĞLU'nda sürücüsünün makas atarak ilerlediği öne sürülen otomobil, önce yolun karşısına geçmeye çalışan Murat Yazıcı'ya ardından park halindeki iki otomobile çarptı. Kaza anı güvenlik kamerasına yansıdı.

Kaza, dün öğle saatlerinde Refik Saydam Caddesi'nde meydana geldi. Kimliği açıklanmayan sürücünün kullandığı 34 GY 2964 plakalı otomobil, iddiaya göre caddede makas atarak ilerlerken henüz yeşile dönen trafik ışıklarına girdi. Yeni harekete geçen araçların arasından da makas atarak ilerleyen otomobil, bu sırada yolun karşısına geçen Murat Yazıcı'ya çarptı. Yazıcı yaralanarak yere düşerken, hızını alamayan otomobil park halindeki iki otomobile çarparak hasar verdikten sonra durabildi. Yaralı Murat Yazıcı'nın yardımına çevredekiler koştu. Yaralı olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla hastaneye kaldırıldı. Kazaya neden olan sürücü ise polis tarafından gözaltına alındı. Kaza, bir iş yerinin güvenlik kamerası ile saniye saniye görüntülendi. Kaza ile ilgili soruşturma devam ediyor.

İSTANBUL-BEYOĞLU\'NDA MAKAS ATTIĞI ÖNE SÜRÜLEN OTOMOBİL ÖNCE YAYAYA SONRA ARAÇLARA ÇARPTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel İSTANBUL-BEYOĞLU'NDA MAKAS ATTIĞI ÖNE SÜRÜLEN OTOMOBİL ÖNCE YAYAYA SONRA ARAÇLARA ÇARPTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement