İstanbul'da Sınav Günü Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'da Sınav Günü Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak

İstanbul\'da Sınav Günü Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak
17.06.2016 16:27  Güncelleme: 17:19

Valilik, 18-19 Haziran ile 25-26 Haziran'da yapılacak LYS'de, adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için nüfus müdürlüklerinin açık tutulacağını açıkladı.

İstanbul Valiliği, Lisans Yerleştirme Sınavı'na (LYS) girecek adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için il genelindeki tüm ilçelerde nüfus müdürlüklerinin açık tutulması yönünde karar alındığını bildirdi.

NÜFUS MÜDÜRLÜKLERİ AÇIK TUTULACAK

Valilikten yapılan açıklamada, 18-19 Haziran ile 25-26 Haziran'da yapılacak LYS'de, sınav günü adayların herhangi bir mağduriyet yaşamamaları için kimliklerinin kayıp, çalıntı olma ya da unutulma ihtimali göz önünde tutularak, il genelindeki tüm ilçelerde nüfus müdürlüklerinin açık tutulması kararı alındığı belirtildi.

07.00-10.15 ARASI HİZMET ALINABİLECEK

Açıklamada, adayların, ikametgah adreslerinin kayıtlı olduğu ilçeye bakılmaksızın sınav yerlerine ya da bulundukları muhite en yakın ilçe nüfus müdürlüklerinden 07.00-10.15 saatleri arası hizmet alabileceği vurgulandı.

Kaynak: Hürriyet

Son Dakika Güncel İstanbul'da Sınav Günü Nüfus Müdürlükleri Açık Olacak - Son Dakika


Advertisement