İstanbul'daki Silahlı Kavga - Son Dakika
Son Dakika Logo

İstanbul'daki Silahlı Kavga

07.08.2015 19:12

İstanbul'da iki hafta önce yaşanan, 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı bar kavgasının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

İstanbul'da iki hafta önce yaşanan, 2 kişinin hayatını kaybettiği ve 2 kişinin yaralandığı silahlı bar kavgasının güvenlik kamerasına yansıyan görüntüleri ortaya çıktı.

Nişantaşı Vali Konağı Caddesi'ndeki bir barın önünde 21 Temmuz Salı günü tartışma yaşanmış, kısa süre sonra iki otomobille bar önüne gelen şüpheliler güvenlik görevlilerine silahlı saldırıda bulunmuştu. Olayda, güvenlik müdürü Zeynel Küden ve başına aldığı kurşun darbesiyle ağır yaralanan Ozan Yunus Keos hayatını kaybetmişti.

Olayla ilgili soruşturma başlatan İstanbul Emniyeti Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonda 9 kişi gözaltına alınmıştı. "Kağıthaneli Apo" olarak bilinen F.A. ve arkadaşı G.Ö'nün de aralarında olduğu 4 kişi ise tutuklanmıştı.

Silahlı saldırı anı güvenlik kamerası tarafından saniye saniye kaydedildi. Güvenlik kamerası görüntülerinde, güvenlik müdürü Küden ile Keos'un vurulduktan sonra yere yığılması görülüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İstanbul'daki Silahlı Kavga - Son Dakika


Advertisement