Babacan ile Akşener Bir Araya Geldi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Babacan ile Akşener Bir Araya Geldi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
 Güncelleme: 

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hafta başında yapılacak Altılı Masa zirvesi öncesinde İYİ Parti Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi Genel Başkanı Ali Babacan ve İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, hafta başında yapılacak Altılı Masa zirvesi öncesinde İYİ Parti Genel Merkezi'nde bir araya geldi.

DEVA Partisi Genel Başkanı Babacan, 14 Kasım'da Altılı Masa zirvesine ev sahipliği yapacağı için bu hafta ikili görüşmeler yaptı. Babacan, Meral Akşener'i İYİ Parti Genel Merkezi'nde bugün ziyaret ederek ikili görüşmeleri tamamladı.

Babacan, bu hafta CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu ve Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal'ı da ziyaret etmişti.

Kaynak: ANKA