İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nden Kan ve Kök Hücre Bağışı - Son Dakika
Güncel

İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nden Kan ve Kök Hücre Bağışı

İzmir Beşiktaşlılar Derneği, düzenledikleri kampanyayla Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışında bulundu.

22.04.2019 16:21
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İzmir Beşiktaşlılar Derneği, düzenledikleri kampanyayla Türk Kızılayı'na kan ve kök hücre bağışında bulundu.

Kampanya için Çankaya semtindeki dernek binasında bir araya gelen dernek üyelerine diğer takımların taraftarları da destek verdi.

İzmir Beşiktaşlılar Derneği Başkanı İnan Esen, gazetecilere yaptığı açıklamada, 116 yıllık tarihe sahip Beşiktaş'ın sadece sportif başarılara değil başarılı sosyal projelere de imza attığını belirtti.

Takımlarını İzmir'de 27 yıldır gururla temsil ettiklerini vurgulayan Esen, "Kan ve kök hücre bağış kampanyasının 12'incisini düzenliyoruz. Tüm takım taraftaları gelip destek veriyor. 100'e yakın donörümüz oldu. Kan ve kök hücre bağışı artık günümüzde çok önemli bir yere sahip. Geçtiğimiz yıl yaptığımız bağışta bir donörümüz kök hücre bekleyen bir hastamıza şifa olmuştu. Bu bizi çok mutlu etti." dedi.

Derneğin yönetim kurulu üyesi ve İzmir İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ramazan Çankaya ise İzmir'de her yaştan futbolseverlerin kampanyaya destek verdiğini, onlardaki bu yardımlaşma duygusunu görünce renklerin kardeşliğinin ne kadar güzel bir şey olduğunu bir kez daha gördüklerini ifade etti.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir Beşiktaşlılar Derneği'nden Kan ve Kök Hücre Bağışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement