İzmir'de Mahsur Kalan 5 Dağcı Kurtarıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'de Mahsur Kalan 5 Dağcı Kurtarıldı

İzmir\'de Mahsur Kalan 5 Dağcı Kurtarıldı
17.10.2013 10:23  Güncelleme: 10:34

AFAD, İzmir'in Ödemiş ilçesi Bozdağ mevkiinde mahsur kalan 1'i kadın olmak üzere 5 kişiden oluşan dağcı ekibinin kurtarıldığını bildirdi.

Başbakanlık Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı (AFAD), İzmir'in Ödemiş ilçesi Bozdağ mevkiinde mahsur kalan 1'i kadın olmak üzere 5 kişiden oluşan dağcı ekibinin kurtarıldığını bildirdi.

AFAD tarafından yapılan açıklamada, Ödemiş'in Bozdağ mevkiinde mahsur kalan 1'i bayan olmak üzere 5 kişiden oluşan dağcı ekibi, Başbakanlık AFAD koordinasyonunda, İzmir AFAD Arama ve Kurtarma Birliği ve AKUT'tan 5'er kişilik 1'er ekip ile UMKE ve jandarma tarafından kurtarıldığı bildirildi.

Açıklamada, 1 6 Ekim günü gece saatlerinde kaybolan ve AFAD'ın koordinasyonunda hızla arama - kurtarma çalışmalarına başlanan 5 kişilik dağcı ekibi arama-kurtarma çalışmaları sonucu 2 saatte sağ olarak bulunduğu kaydedildi.

Dağcıların genel sağlık durumlarının iyi olduğu, sadece bayan dağcının kontrol amaçlı olarak Ödemiş Devlet Hastanesi'ne sevk edildiği ifade edildi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel İzmir'de Mahsur Kalan 5 Dağcı Kurtarıldı - Son Dakika


Advertisement