İzmir'de silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika
Son Dakika Logo

İzmir'de silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti

İzmir\'de silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti
03.08.2023 11:45

İzmir'in Konak ilçesinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan Cengiz Tokay, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayın şüphelileri olan E.D. ve M.A.V. ise polis ekipleri tarafından yakalanmak için aranıyor.

İzmir'in Konak ilçesinde evinin önünde uğradığı silahlı saldırıda ağır yaralanan kişi tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

2. Kadriye Mahallesi'nde oturan Cengiz Tokay (42), 31 Temmuz'da evinin önünde otururken motosikletli 2 kişinin silahlı saldırısına uğradı.

Ağır yaralı olarak Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılan Tokay, müdahaleye rağmen yaşamını yitirdi.

Tokay'ın cenazesi İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Polis ekiplerinin, olayın şüphelileri E.D. ve M.A.V'yi yakalamak için başlattığı çalışmalar sürüyor.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel İzmir'de silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan kişi hayatını kaybetti - Son Dakika


Advertisement