Jansport'la Festival Modasını Yakala - Son Dakika
Güncel

Jansport'la Festival Modasını Yakala

Jansport\'la Festival Modasını Yakala

Jansport İlkbahar Yaz Koleksiyonu ile festival ve müzik olan her yerde olmak için tüm koleksiyonları ile yola çıkıyor.

15.05.2012 15:20

Dünya genelindeki kullanıcılarına kaliteli sırt çantaları ve seyahat ekipmanları ile rahatı ve modayı sunan orijinal outdoor giyim markası Jansport, old-school estetiği ile modern günün işlevselliğini ilkbahar yaz 2012 koleksiyonunda tüm tasarımlarında yaşatıyor.

Müziğin, eğlencenin ve güneşin sonsuz kucak açtığı yaz aylarında JanSport, müzik ve eğlencenin olduğu her yerde tarzınızın tamamlayıcı parçası olacak.

ŞEHİRLİ VE COOL : ESTES PARK & AURORA

Antik metal tasarım detaylarının yanı sıra, ipad ve laptop giriş özellikleri ile de modern hayata saygı duruşunda bulunan koleksiyon ilkbahar yaz sezonunda cool stili ile ön plana çıkıyor.

Serideki iki yeni tasarımda da çıkarılabilir dolgu ile ayarlanan omuz askıları sistemi kullanılmış. Bu seyede çantalarda optimum ağırlık transferi ve yük taşıma konforu sağlanıyor. Ana bölme ve onu eşit bölmede çantanın yanlarına ve üst kısmına esneklik kazandırırken, hafifliği ve güçlü yapısı ile uzun süreli dayanıklılık sağlıyor. Ayrıca serinin, ayarı kolay sırt paneli sayesinde, omuz askıları üç pratik adımla ayarlanabiliyor.

İÇİNDEKİ CANAVARI ÖZGÜR BIRAK: INNER BEAST DUFFEL

Herkesin içinde kükrememesi için sakladığı canavardan ilham alan JanSport, Inner Beast Duffel ile vahşi doğaya göz kırpıyor. Özgür ve özgün bir stilin tamamlayıcısı olacak Inner Beast Duffel zebra ve leopar desenleri ile bu sezon karşımıza çıkıyor. Büyük ana bölmesine bir festivalde yanınınızda olması gereken herşeyi doldurabilirken aynı zamanda dokusu ile dikkatleri üzerinize çekin.

EFSANE BİR MÜZİK GRUBUNU YENİDEN DİNLEMEK GİBİ: OFF TRAİL

JanSport rüyası yeni Heritage serisiyle 67 yazını ve hippilerin ruhunu yeniden yansıtıyor. Koleksiyonda öne çıkan Off Trail modeli, modern ve orjinal tasarımın yanı sıra içindeki outdoor ruhunu işlevsellikle sunuyor.

Amerikan fermuar stilinin doğuşundan önce 1960'ların sonunda Avrupa'da popülerliğin doruklarına ulaşan Off Trail sırt çantası hala orjinalliğini koruyor. Hem outdoor hem de hippi ruhundan vazgeçemeyenler için Off Trail, efsaneleşen bir müzik grubunun yeniden sahne alması gibi geçmişten günümüze saygı duruşunda bulunuyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Jansport'la Festival Modasını Yakala - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement