Judas Priest Ve Whitesnake, Doritos Spice UP Sponsorluğunda Türkiye'de - Son Dakika
Güncel

Judas Priest Ve Whitesnake, Doritos Spice UP Sponsorluğunda Türkiye'de

Judas Priest Ve Whitesnake, Doritos Spice UP Sponsorluğunda Türkiye\'de

Doritos Spice UP gençliğin ve eğlencenin içinde olmaya Judas Priest ve WhiteSnake konseri ile devam ediyor.

29.06.2011 20:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Heavy Metal dünyasının en önemli isimlerinden olan Judas Priest; kariyerlerine nokta koydukları jübile turnesi EPİTAPH kapsamında 10 Temmuz'da Küçükçiftlik Park'ta binlerce hayranıyla Doritos Spice UP ana sponsorluğunda son kez buluşacak. Bu tarihi buluşmada Judas Priest'a yine dünyaca ünlü hard rock devi Whitesnake eşlik edecek. Konserde Pentagram ve Malt grupları da sahne alacak.

Hayata baharat katan marka Doritos, Spice UP ile eğlenceyi gençlerle buluşturmaya devam ediyor.

10 Temmuz tarihinde kariyerlerine nokta koydukları jübile turneleri EPİTAPH için İstanbul'a gelen dünyaca ünlü heavy metal grubu Judas Priest, Doritos Spice UP sponsorluğunda hayranlarıyla buluşacak. Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleşecek olan konserde dünya çapında büyük beğeniyle karşılanan "Forevermore" albümlerinin turnesi kapsamında İstanbul'a gelen hard rock efsanesi Whitesnake de rock tutkunlarının karşısına çıkacak. Ayrıca Pentagram ve Malt grupları da sahne alacak.

Dünyaca ünlü gruplarını müzikseverlerle buluşturan Doritos Spice UP; her zaman gençlerin yanında ve eğlencenin içinde olduğunu bu etkinlikte de ortaya koyacak. Doritos Spice UP, hem konser bileti dağıtarak gençleri eğlencenin içine dahil edip hayatlarına baharat katacak hem de şaşırtan, uçurtan, çok çeşitli sürprizlerle eğlenceye baharat katacak.

Yaşayan en büyük heavy metal gruplarından Judas Priest'ın Türkiye'deki son canlı performansını izlemek, Whitesnake'in görsel şovlarla desteklenmiş performansını izlemek ve gün boyu sınırsız eğlence yaşayarak hayata baharat katmak istiyorsanız Doritos Spice Up'ın sunduğu bu rock şölenine hazır olun!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Judas Priest Ve Whitesnake, Doritos Spice UP Sponsorluğunda Türkiye'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement