Kadıköy'de Atatürk Büstünü Çaldılar - Son Dakika
Güncel

Kadıköy'de Atatürk Büstünü Çaldılar

Kadıköy\'de Atatürk Büstünü Çaldılar

Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi bahçesinde bulunan Atatürk büstü kimliği belirsiz kişiler tarafından çalınarak, büstün bulunduğu kaide kırıldı.

08.08.2014 11:44  Güncelleme: 12:20

Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi bahçesinde bulunan Atatürk büstü kimliği belirsiz kişiler tarafından çalındı. Büstün bulunduğu kaide ise saldırganlar tarafından kırıldı.

"MADDİ DEĞERİ YOK"

Atatürk büstünün maddi değeri olmadığını söyleyen Kadıköy Toplum Sağlığı Merkezi Hekimi Hüseyin Demirdizen, "Sabah geldiğimizde Atatürk büstünün olmadığını gördük. Büstün kaidesinin de tamamen parçalandığını gördük. Kimler ne amaçla bu saldırıyı yaptı bilmiyoruz. Hemen polisi aradık, inceleme devam ediyor" dedi.



Güvenlik kamerasının bulunmadığı bahçede inceleme yapan polis ekipleri olay hakkında soruşturma başlattı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadıköy'de Atatürk Büstünü Çaldılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement