Kadın Kursiyerler El Ürünlerini Sergiledi - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Kadın Kursiyerler El Ürünlerini Sergiledi

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi'ndeki çocuk gelişimi kursuna katılan kadınlar hazırladıkları el ürünlerini sergiledi.

Pursaklar Belediyesi Ayyıldız Hanım Evi'ndeki çocuk gelişimi kursuna katılan kadınlar hazırladıkları el ürünlerini sergiledi.

Belediyeden yapılan açıklamada, kadınların kurs süresince dolgu oyuncaklardan kuklalara, kolaj çalışmasından kitaplık köşesine kadar bir dizi çalışmalar yaptıkları belirtildi.

Kursiyerlerin çocuk oyunları üzerine de tasarım çalışması yaptığı anlatılan açıklamada, "Kursiyerler aldıkları teorik eğitimleri el becerileriyle birleştirerek ortaya birbirinden güzel ürünler çıkarttı. Bir süre sergilenen el ürünü çalışmalar daha sonra ev ekonomisine katkı sağlamak üzere pazarlanacak." ifadesi kullanıldı.

Kaynak: AA