Kadınlar Ne İstedi? - Son Dakika
Güncel

Kadınlar Ne İstedi?

Kadınlar Ne İstedi?

Ankara'da kültür ve sanat etkinliklerinin yeni merkezi Taurus AVM tarafından düzenlenen "Kadınlar ne ister?" konulu instagram yarışmasında ilk 3 sırayı çocuk temalı fotoğraflar kazandı.

07.03.2014 11:58

Ankara'da kültür ve sanat etkinliklerinin yeni merkezi Taurus AVM tarafından düzenlenen "Kadınlar ne ister?" konulu instagram yarışmasında ilk 3 sırayı çocuk temalı fotoğraflar kazandı.

Kadınların en fazla nelere ilgili gösterdiğini belirlemek için 1 Şubat 2014'te başlatılan instagram yarışmasına kadınlar kadar erkekler de ilgi gösterdi. Katılımcıların yüzde 30'unu erkeklerin oluşturduğu yarışmanın bitim tarihi olan 5 Mart'a kadar bin 763 fotoğraf paylaşıldı.11 bin 400 kişinin beğenide bulunduğu yarışmada, birinciliği 592 oyla Sibel Özdemir elde etti, 576 beğeni ile ikinci sırada Yekta Alpasan yer alırken, 270 beğeni ile Figen Metin üçüncü oldu. Toplanan seçici kurul, birbirinden başarılı fotoğraflar arasında uzun uğraş sonucu sergilenecek 30 fotoğrafı belirledi.

Taurus AVM Müdürü Meriç Kaptan, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle gerçekleştirdikleri "Kadınlar ne İster?" instagram fotoğraf yarışmasına gösterilen büyük ilgi kadar her biri farklı duygu yüklü yüzlerce fotoğraf ile karşılaşmanın da kendileri için mutluluk kaynağı olduğunu kaydetti. Gelen fotoğraflardan kadınların manevi isteklerinin daha fazla olduğunun anlaşıldığını ifade eden Kaptan, "İlk 3 dereceyi çocuk temalı fotoğrafların kazanması da bunun göstergesi. Birbirinden başarılı çalışmalar arasında sergilemeye değer fotoğrafları seçmek bizim için hayli zor oldu. Tüm katılımcılara teşekkür ediyoruz" dedi.

Kaptan, bu arada Taurus AVM'nin özel kartı olan "Taura Card"ı en çok kullanan 330 kadının adresine teşekkür yazısı ile özel ambalajında çerçeve gönderdi. Birincinin 3 bin, ikincinin 2 bin, üçüncünün bin lira para ödülü kazandığı yarışmada, en fazla oy alan 10 fotoğrafın sahibine 100'er lira para, sergilenen fotoğrafların sahiplerine de 2 kişilik sinema bileti verilecek. Ödül töreni 8 Mart Cumartesi günü saat 16.30'da Taurus AVM'de gerçekleştirilecek. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Kadınlar Ne İstedi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement