Kamyon, Otomobile Arkadan Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika
Güncel

Kamyon, Otomobile Arkadan Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Kamyon, Otomobile Arkadan Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı

Manisa'nın Kula ilçesinde bir kamyonun otomobile çarpması sonucu Suna Aktaş ile oğlu hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

15.02.2013 00:28  Güncelleme: 10:40

Manisa'nın Kula İlçesi'nde bir kamyonun otomobile arkadan çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında Suna Aktaş ile oğlu 1 yaşındaki Yiğit Aktaş hayatını kaybederken 1 kişi de yaralandı.

Kaza, İzmir- Ankara karayolu Kula İlçesi'ne 17 kilometre uzaklıktaki Peribacaları Kavşağı'nda bugün saat 17.30 sıralarında meydana geldi. İzmir istikametinden Uşak yönüne giden Kamil Tosun yönetimindeki 43 KY 541 plakalı otomobilin direksiyon hakimiyetini kaybetti ve otomobil bariyerlere çarparak durdu. Bu sırada arkadan gelen Abdullah Yılmaz (57) yönetimindeki 06 TK 244 plakalı kamyonun yağmurun nedeniyle kayganlaşan yolda duramayıp otomobile arkadan çarptı.

ANNE VE OĞLU ÖLDÜ

Çarpmanın etkisiyle otomobildeki Suna Aktaş (33) ve oğlu 1 yaşındaki Yiğit Aktaş hayatını kaybetti. Otomobil sürücüsü Kamil Tosun ise yaralandı. Çevredekilerin durumu jandarma ve polise bildirmesi üzerine olay yerine ambulans ve itfaiye ekipleri çağrıldı. Olay yerine gelen itfaiye ve sağlık ekipleri otomobil içinde sıkışan anne ile oğılunun cansız bedenlerini çıkarttı. Sürücü Kamil Tosun ambulansla Kula Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. kamyon şoförü Abdullah Yılmaz jandarma tarafından gözaltına alındı. Jandarma kazayla ilgili soruşturma başlattı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kamyon, Otomobile Arkadan Çarptı: 2 Ölü, 1 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement