Kanserden ölen Emir, Fenerbahçe formasıyla son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika
Güncel

Kanserden ölen Emir, Fenerbahçe formasıyla son yolculuğuna uğurlandı

Kanserden ölen Emir, Fenerbahçe formasıyla son yolculuğuna uğurlandı

BURSA'da bir yıldır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Emir Çıbık (16), son yolculuğuna uğurlandı.

13.10.2020 16:07  Güncelleme: 16:22

BURSA'da bir yıldır kanser tedavisi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Emir Çıbık (16), son yolculuğuna uğurlandı. Fenerbahçe taraftarı olan Çıbık'ın tabutuna ise üzerinde 'Emir' yazan 4 numaralı Fenerbahçe forması bırakıldı.

Orhangazi ilçesinde, geçen yıl rahatsızlığı nedeniyle hastaneye kaldırılan ve doktorların kemik kanseri teşhisi koyduğu Emir Çıbık, bir yıldır tedavi gördüğü Uludağ Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde hayatını kaybetti. Dün akşam saatlerinde yaşamını yitiren Çıbık'ın ölümü, ailesi ve sevenlerini yasa boğdu. Emir Çıbık'ın, Orhanbey Ortaokulu'ndan mezun olduktan sonra geçen yıl Orhangazi Mesleki Teknik ve Anadolu Lisesi'ne kayıt yaptırdığı ancak rahatsızlığı nedeniyle kaydını dondurduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE FORMASI BIRAKILDIEmir Çıbık, Orhangazi ilçesindeki yeni mezarlıkta kılınan cenaze namazının ardından toprağa verildi. Emir'in cenazesinde ailesi ve arkadaşları gözyaşlarına boğuldu. Fenerbahçe taraftarı olan Çıbık'ın tabutuna ise üzerinde 'Emir' yazan 4 numaralı Fenerbahçe forması bırakıldı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kanserden ölen Emir, Fenerbahçe formasıyla son yolculuğuna uğurlandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement