Karabük'te ilkokul öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu - Son Dakika
Son Dakika Logo

Karabük'te ilkokul öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu

27.03.2026 14:42

Karabük'te ilkokul öğrencileri, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla fidan dikti.

Karabük'te ilkokul öğrencileri, 21 Mart Dünya Ormancılık Günü ve Orman Haftası dolayısıyla fidan dikti.

Karabük Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Karabük Bilim Merkezi'nde gerçekleştirilen etkinlikte, Şehit Ercan Hırçın İlkokulu öğrencilerine çevre bilincine yönelik bilgilendirme yapıldı.

Programda devamında öğrenciler fidanları toprakla buluşturdu.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Karabük Belediye Başkanı Özkan Çetinkaya, toprakları korumanın herkesin sorumluluğunda olduğunu belirterek, "Çocuklarımızın küçük yaşta doğaya sahip çıkan bilinçle yetişmesi bizler için son derece kıymetlidir. Bugün dikilen her fidan, yarınlarımızın teminatı olan evlatlarımızın doğaya olan sevgisinin göstergesidir." ifadelerini kullandı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karabük'te ilkokul öğrencileri fidanları toprakla buluşturdu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement