Karaismailoğlu: "Önümüzdeki 30 yılda artan nüfus ile birlikte ulaşım ve iletişime olan ihtiyaç tam iki katına çıkacaktır" - Son Dakika
Güncel

Karaismailoğlu: "Önümüzdeki 30 yılda artan nüfus ile birlikte ulaşım ve iletişime olan ihtiyaç tam iki katına çıkacaktır"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamaları Bakan Karaismailoğlu'na plaket takdiminde bulunulması Bakan Karaismailoğlu'nun öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi ANKARA - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde 15.

19.10.2022 10:26  Güncelleme: 10:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu'nun açıklamaları

Bakan Karaismailoğlu'na plaket takdiminde bulunulması

Bakan Karaismailoğlu'nun öğrencilerle toplu fotoğraf çekimi ANKARA - Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi'nde 15. Uluslararası Bilgi Güvenliği ve Kriptoloji Konferansı'nda konuştu.

Karaismailoğlu: "Önümüzdeki 30 yılda artan nüfus ile birlikte ulaşım ve iletişime olan ihtiyaç tam iki katına çıkacaktır"
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karaismailoğlu: 'Önümüzdeki 30 yılda artan nüfus ile birlikte ulaşım ve iletişime olan ihtiyaç tam iki katına çıkacaktır' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement