Karayoluna dökülen yağ, sürücülere zor anlar yaşattı - - Son Dakika
Güncel

Karayoluna dökülen yağ, sürücülere zor anlar yaşattı -

Çorum-Samsun karayoluna bir araçtan dökülen madeni yağ, içinde hamile kadının da bulunduğu otomobilin refüje çarpmasına, iki tırın da kontrolden çıkıp kaymasına neden oldu.

04.01.2014 15:14

Çorum- Samsun karayoluna bir araçtan dökülen madeni yağ, içinde hamile kadının da bulunduğu otomobilin refüje çarpmasına, iki tırın da kontrolden çıkıp kaymasına neden oldu.

Çorum-Samsun karayolunun 9. kilometresinde, Ercan Aslan (29) yönetimindeki 19 KC 372 plakalı otomobil, madeni yağ dökülmesi nedeniyle kayganlaşan yolda kontrolden çıkarak refüje çarptı. Kazada sürücü Aslan ve 6 aylık hamile eşi Leyla Aslan (26) hafif şekilde yaralandı. Yaralılar, ambulansla Özel Elitpark Hastanesine kaldırıldı.

Kaza yerine gelen Bölge Trafik Şube Müdürlüğüne bağlı ekipler, yola bir araçtan madeni yağ döküldüğünü ve zeminin bu nedenle kayganlaştığını tespit etti. Polislerin önlem almak istediği esnada durumu fark edemeyen bazı araçlar kayganlaşan yolda kaza tehlikesi atlattı. Araçlarının kontrolünü sağlamakta güçlük çeken iki tır sürücüsü, kaygan zeminde uzun süre araçlarının kontrolünü sağlamaya çalıştı.

Trafik ekiplerinin tek şeritli olarak trafik akışını sağlamaya çalıştığı yolda, Karayolları ekipleri de temizleme ve kumlama çalışması ile yaşanan sıkıntıyı çözüme kavuşturdu.

Karayoluna dökülen yağ, sürücülere zor anlar yaşattı -
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Karayoluna dökülen yağ, sürücülere zor anlar yaşattı - - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement