Kardemir Karabükspor'u Euroleague'e Futbolcular Uğurladı - Son Dakika
Güncel

Kardemir Karabükspor'u Euroleague'e Futbolcular Uğurladı

Kardemir Karabükspor\'u Euroleague\'e Futbolcular Uğurladı

Türkiye'yi euroleague 3'te temsil edecek olan Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kulüp önünde yapılan törenle İspanya'ya uğurlandı.

11.03.2015 15:31

Türkiye'yi euroleague 3'te temsil edecek olan Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, kulüp önünde yapılan törenle İspanya'ya uğurlandı.

Metin Türker Tesisleri bahçesindeki törene, Kardemir Karabükspor teknik direktörü Yılmaz Vural, futbolcular, yöneticiler, İl Emniyet Müdürü Serhat Tezsever de katıldı. Yılmaz Vural, tekerlekli sandalye basketbol takımı antrenörü Can Aksu'ya çiçek vererek başarı dileğinde bulundu, basketbolcularla sohbet etti.

Can Aksu, geçen sezon Garanti Tekerlekli Sandalye Basketbol Süper Ligi'ni 3'üncü tamamladıklarını ve Euroleague 3'e katılma hakkı kazandıklarını hatırlatırken şunları söyledi:

"Şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edeceğiz. İspanya'ya zorlu maçlar bizi bekliyor. Gruptan çıkarsak Nisan ayında Hollanda'da finaller olacak. Takımımız hazır. 45 gündür bu maçlara hazırlanıyoruz. Aramızda milli takımda olan ve Avrupa tecrübesine sahip sporcularımız var. İnşallah şampiyonada iyi sonuçlar alıp evimize dönmek istiyoruz."

Yılmaz Vural ise iki takımı bir araya getirdiği için yönetime teşekkür ederek, "Avrupa'ya bir yoldan gidiyoruz. İnşallah futbol takımı olarak biz de Avrupa'yı tekrarlarız. Geçen sezon Avrupa'da iyi gittik. İnşallah tekrarlarız" dedi.

Karayoluyla İstanbul'a, yarın sabah havayoluyla İspanya'ya gidecek olan Kardemir Karabükspor Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımı, 12-15 Mart'ta İspanya'da yapılacak Euroleague 3'te C Grubu'nda İspanya'dan Club BSR Amiab Albacete, Hollanda'dan Only Friends, İngiltere'den Coyotes ve İtalya'dan Special Bergamo Sport takımlarıyla karşılaşacak. - K

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Kardemir Karabükspor'u Euroleague'e Futbolcular Uğurladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement