Şırnak'ta 4 kişinin öldüğü korkunç kaza araç kamerasına yansıdı - Son Dakika
Güncel

Şırnak'ta 4 kişinin öldüğü korkunç kaza araç kamerasına yansıdı

Şırnak'ta karşı şeride geçen TIR'ın hafif ticari araca çarparak 4 kişinin ölümüne 2 kişinin de yaralanmasına neden olduğu feci kaza araç kamerasınca kaydedildi.

20.12.2022 16:38  Güncelleme: 18:00

Şırnak'ta dün sabah saatlerinde korkunç bir kaza meydana geldi. Cizre- Silopi kara yolunda K.Ç.'nin kullandığı 31 AGG 56 plakalı tır, sürücüsünün kontrolünden çıkıp karşı şeride geçerek Orhan Bayram'ın kullandığı 27 AIL 003 plakalı hafif ticari araçla, kafa kafaya çarpıştı.

Karşı şeriden geçen TIR'ın 4 kişinin ölümüne neden olduğu kaza kamerada

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ

Kazada hafif ticari aracın sürücüsü Orhan Bayram ile yanındaki Nurettin ve Zafer Üstev olay yerinde hayatını kaybetti. Hafif ticari araçtaki yaralı Melik Kırmızıgül ile tır sürücüsü K.Ç. ve yanındaki N.E. de yaralandı. Melih Kırmızıgül kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen yaşamını yitirdi. Kazada hayatını kaybedenlerin cenazeleri, işlemlerinin ardından yakınlarına teslim edilerek, Asri Mezarlık'ta gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Karşı şeriden geçen TIR'ın 4 kişinin ölümüne neden olduğu kaza kamerada

KAZA ANI ARAÇ KAMERASINDA

Tır sürücüsü K.Ç. ve N.E.'nin Cizre Dr. Selahattin Cizrelioğlu Devlet Hastanesi'nde tedavisi sürerken, kaza anı bir araç kamerasına yansıdı. Görüntülerde, TIR bir anda kontrolden çıkarak karşı şeride geçip, görüntü çekilen aracın yanından Orhan Bayram'ın kullandığı hafif ticari araca doğru ilerliyor. Üzerine doğru gelen TIR'ı gören sürücü Orhan Bayram'ın manevrasına rağmen iki araç da kafa kafaya çarpışıyor. Olay yerine giden CHP İl Başkanı Cangir Bilin de, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, yolun kazaya neden olduğunu öne sürerek tepki gösterdi.

Karşı şeriden geçen TIR'ın 4 kişinin ölümüne neden olduğu kaza kamerada
Şırnak\'ta 4 kişinin öldüğü korkunç kaza araç kamerasına yansıdı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Şırnak'ta 4 kişinin öldüğü korkunç kaza araç kamerasına yansıdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement